mTV Jateng | Pemalang
Ngaturaken Sugeng Riyadi 1 Syawal 1443 H. Taqabbalallahu Minna Wa Minkum Taqobbal Ya Karim. Kullu Amiin Wa Antum Bikhoir. Mugi Gusti Allah Tansah Paring Hidayah. Maghfiroh barokah dumateng kita sedaya. Rahayu ingkang tinemu. Sambada ingkang sinedya. Jumbuh ingkang ginayuh. (*/ae/red)